KAKO MISLI DA SAKRIJE OVU SLIKU: Sa ove fotke se vidi koliko je plastičnih operacija izvršila GOGA SEKULIĆ na svom telu (FOTO)

Bez sumnje, Goga Sekulić je jedna od pevačica koje u poslednjih nekoliko godina ističu svoj džet set izgled i moderno ponašanje. Kako je jedan ružan devojčurak za dvadesetak godina prešao put do naslovnih strana nedeljnih i mesečnih novina? 

Uostalom, Goga Sekulić nikada nije spominjala svoje početke i hvalila se svojim slikama iz mladosti. Sada je poznato i zbog čega. Samo ako pogledate ovu sliku, zaključićete koliko je izvršila plastičnih operacija. 

Da li je to dvocifren broj, šta mislite? 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji