“Hoćete da vam uguram ovu kanticu u usta, ZNATE LI VI ČIJI SAM JA SIN?!” Orila se crnogorska plaža od Veljka Ražnatovića! (FOTO)

U zadnje vrijeme smo dosta pisali o porodici Ražnatović i o tome da su zadnjih dana jako aktivni na crnogorskom primorju. Ceca je posljednjih dana imala dosta nastupa, a prvo su došli Bogdana i mali Željko, i tamo su bili 7 dana, a nakon toga je bila i Anastasija koja je majci pravila društvo.

Veljko se nakon napornih treninga na Titelu odlučio odmoriti u Budvi kako bi napunio baterije za naporne boks mečeve. Prva dva dana je sve bilo odlično, a onda su svjedoci čuli žestoku svađu između Bogdane i njega, a glavni razlog je ljubomora, a Veljko se branio da nema pojma o čemu priča.

Veljko je poludio i fizički je nasrnuo na čovjeka, i zaprijetio mu je da će mu gurnuti kanticu sa pijeskom u usta ako nastavi da se miješa u stvari koje se ne tiču njega. Vjerovatno je Veljko i “nabrijan” zbog silnih treninga koje je odradio, pa je i zbog toga nervozan.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji