SVE MU JE JAVNO SASULA! Sanja se usred emisije obratila Vučiću, NASTAO TAJAC U STUDIJU! (VIDEO)

Sanja Marinković je svima dobro poznata voditeljica. Nakon razvoda braka je poprilično smršala, a kada su je upitali da li je to uticalo na nju, rekla je da nije i da je to sve od njenih napornih treninga, i što je promjenila način svoje ishrane. Prije nekoliko dana je izazvala veliku pažnju kada je slikala u Turskoj masivne žene.

Ona se “zahvalila Bogu” što ne izgleda tako danas, a taj stori su mnogi osudili. Prije nekoliko dana je ponovo imala manji intervju sa predsjedikom Srbije, a njih dvoje su pričali o privatnim stvarima i u tim temama nije bilo mnogo politike.

Nju je zainteresovalo zbog čega Vučić ne jede nešto ekskluzivnije od buranije koju stalno postavlja na stori, i kako nakon svega izgleda zadovoljan. Isto tako joj nije bilo jasno kako ima 4 kriške hljeba, jer je to mnogo uz jedan tanjir pojesti. Možete i da pogledate sami kako je to izgledalo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji