TADA SU SE SVI MNOGO DROGIRALI: Noć kada je Cane zavrnuo Džoni Depa, a kasnije svi izvlačili crte u bekstejdžu SKC-a

Tog februara 1992. godine Džoni Dep je izašao na binu kako bi zajedno sa Canetom i ostalim članovima benda izveo jednu numeru. U SKC-u je nastao opšti haos, a publika nije mogla da veruje čemu prisustvuje.

"Evo ga Džoni, aj da mu ispričamo šta se desilo s njegovom ribom", rekao je tada Cane pred pesmu "Stoj Džoni".

Na sada već kultnoj fotografiji vidi se i legendarni Bora Todorović, a tu je negde bio i njegov sin Srđan Žika Todorović.

Celu ovu ekipu je okupio Emir Kusturica. 

Malo je poznato koliko se tada rokenrol scena drogirala i uzimala razne opijate. Tos u bile godine rata i bezvlašća, a droga je bila sve prisutna na beogradskim ulicama.

Uostalom uverite se i sami u to putem ovog snimka:

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji