SKANDALOZAN NASTUP NOVE POSTAVE MODELSICA: Izašle na binu poznatog prestoničkog kluba, pa se vatale međusobno za grudi i zadnjice

Anastasija Buđić, Ivana Žigić, Mila Kaluđerović i Dragana Rogojević čine aktuelnu postavu grupe, a nedavno su im se pridružile i Ružica Veljković i Dragana Mitar, te su tako sve zajedno u petak veče u klubu "Cinema" promovisale novi projekat.

Seksi i provokativni kostimi, nauljena tela, pun klub i žurka je mogla da počne, a seksi Modelsice poručuju da su zadovoljne uspehom koji su postigle i da se ne takmiče sa bivšim Modelsicama.

"Mi smo ponosne na svoja lica i tela, tako da nema razloga da ih krijemo. Ne obaziremo se na negativne komentare jer nas to ne zanima", izjavila je Mia Kaluđerović neposredno pred nastup.

A kada je usledio nastup, imali smo šta i da vidimo. Međusobno su se hvatale za grudi i zadnjice, pa na provokativan način mamile uzdahe svih muškaraca.

Interesantno, na nastupu je bilo daleko više devojaka od muškaraca, što predstavlja interesantnu informaciju.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji