NEMA POSAO, ŽIVI TAKO LAGODAN ŽIVOT: Filip Đukić krije jednu bizarnu tajnu!

Učesnik Zadruge Filip Đukić je nekoliko puta u rijalitijima u kojima je učestvovao pred kamerama imao seksualne odnose sa učesnicama.

Da je seksualno opterećen tvrdi i Filipov blizak prijatelj koji otkriva da je zadrugar za novac zadovoljavao starije dame.

- Dečko je za posmatranje, seks je za njega kao droga. Seksualno je opterećen! Čak je i starije žene zadovoljavao, a one mu plaćale i svašta kupovale za tu uslugu - rekao je izvor.

Filip je od seksa zarađivao dosta novca kojim je sebi mogao da pruži lagodan život, pa ne čudi kako sebi može da obezbedi takav širok život. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji