OVDE JE VEĆ BIO PUKAO: Darko Lazić uništio kafanu, razlupao stolove, sukobio se sa gostima, a tek psovke! (VIDEO)

Kao i u svakoj sredini, u Darkovom selu ima zavidnih ljudi koji, bez obzira na sve, pevaču zavide na uspehu, zbog čega je on jedne noći potpuno poludeo! Može se smatrati da je od te večeri i počela medijska hajka na njegov život i ponašanje, a video snimci su se samo ređali jedan za drugim. 

On je pre dve godine izazvao nezapamćeni skandal i demolirao opštinske prostorije sela za vreme seoske slave u jednoj lokalnoj kafani.

Nakon nemilog događaja, pevač je otišao sa lica mesta i krio se od policije. Kako su mediji tada pisali, nakon proslave seoske slave u rodnom Brestaču, Darko je demolirao opštinske prostorije, pri čemu je napravio veliku materijalnu štetu. Za njim je policija odmah krenula u potragu, ali je on bio u bekstvu.

Takođe, pisalo se da pevač legalno poseduje pušku, verovatno lovačku, i da će biti izdat nalog da mu se ista oduzme. Takođe, protiv njega su navodno trebale biti podnete dve krivične prijave i to za oštećenje tuđih stvari, pošto je šteta ogromna, i za narušavanje javnog reda i mira.

Ipak, šta je istina od svega toga objasnio je pevač lično, koji je pred kamerama "priznao svoje grehe".

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji