O NJIMA ĆUTE KO ZALIVENI! NIKAD NE SPOMINJU SVOJE PRVE SUPRUGE: Vojin Ćetković je pre Slobode voleo voditeljku, a OVAJ glumac je ženu lešio od batina da je završila na OPERACIJI (FOTO)

Nije retkost da u vezu uđu dve ličnosti iz javnog života. To se desilo sa većinom naših poznatih glumaca koji su odlučili da tim ženama kažu i sudbonosno da. Ali to što su javne ličnosti ne mora da znači da će brak i uspeti što su pojedini dokazali. O bivšim ženama i brakovima mnogi glumic ne govore gotovo nikada.

Među njima je i glumac Vojin Ćetković koji je bio u braku sa voditeljkom Natašom Milovanović, ali su se posle nekoliko godina razišli. Ona je otputovala u Pariz, a on je ljubav pronašao pored Slobode Mićalović sa kojom ima i dve divne ćerke. U intervjuima ne pominje svoj prvi brak.

Glumca i voditelja Žarka Lazića je supruga optužila za zlostavljanje, a on o tome nije voleo da priča.

- Volela sam ga mnogo, međutim, on je izlazio, vraćao se kući pijan, nije ga bilo po dva-tri dana. Kad bih mu prigovorila, izbijale su svađe i tuče. Zbog njegovih batina sam imala operaciju ispod oka, jer me je gađao plastičnom flašom koja je bila puna - izjavila je pre nekoliko godina Ksenija.

Marko Živić

Bio je u braku sa voditeljkom Natašom Pavlović. Razveli su se i ostali u veoma dobrim odnosima što danas nije tako čest slučaj.

Goran Radaković

Bio je u braku sa glumicomDubravkom Mijatović sa kojom ima i ćerku.

Branislav Lečić

Prva supruga glumca je Ivana Vujadinović. Oni imaju ćerku Anu, a Ivana se posle razvoda udala za mlađeg muškarca Ona je nedavno rodila peto dete.Ona je nedavno rodila peto dete. 

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji