LEPA JE KAO ĐAVO, A VODI POVUČEN ŽIVOT: Da li znate koja glumica je Cecina kuma? (FOTO)

Mada su je ljubav i lep život odveli u Ameriku, gde je nekoliko godina živela s mužem Nebojšom, glumica Ljubinka Klarić (40) ipak je odlučila da sve to napusti i sa sinom Kostom se vrati u svoju zemlju.

Ljubinka je glumu diplomirala 2007. na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 2009. godine, a svoju filmsku karijeru započela je 2001. godine ulogom u filmu "Normalni ljudi".

Lepa glumica je možda najzapaženiju ulogu imala u seriji „Moj rođak sa sela“ gde je glumila učiteljicu, a trenutno je najviše angažovana u pozorištu.

Ipak, s obzirom da Ljubinka retko govori o svojoj privatnosti i živi mirnim, povučenim životom, malo ljudi zna da je upravo ona kuma naše najpoznatije pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Dve dame uvek su odevene sa puno ukusa, a rekli bismo čak da neguju i vrlo sličan stil.

Najnovije vesti iz Srbije i sveta - pogledajte još

MILJANA PRESTALA DA PIJE LEKOVE: Svaku noć sanjam BEBE koje sam ubila, ne mogu više! IDEM U PAKAO

_____________________________

Sigurno vas može zanimati:

Najzanimljivije vesti dana 1 STANISLAV (19) I ILIJA (21) OSUĐENI SU NA STRELJANJE: Braću čeka SMRTNA KAZNA zbog onoga što su uradili učiteljici

Najzanimljivije vesti dana 2UBIJENA POPULARNA PEVAČICA, RAFALOM NASRED ULICE? Čitav Balkan je u suzama zbog ove tragedije (VIDEO)

Najzanimljivije vesti dana 3FANOVI SKUPILI 25.000€ ZA LUNU I MARKA! "Ja sam dala 2.500€, do porođaja će biti i više, da mogu da kupe šta im treba"