BRENA DUŽNA 5 MILIONA EVRA, MORA DA NAĐE PARE DO KRAJA SEPTEMBRA! Otkriveno u kolike je PROBLEME ZAPALA

Mediji preneli da je pevačica kupila jahtu na Azurnoj obali, međutim, to ipak nije bila kupovina.

Ona i njen muž Boba su iskeširali 240.000 evra samo da bi koristili jahtu, a kompanija od koje su rentali plovilo im je rekla da ta renta može istovremeno biti i kapara ukoliko su spremni da kupe jahtu po ceni od šest miliona evra.

 Međutim, Brena nema nameru da daje pare iz svog džepa za novu jahtu, već nastoji da proda staru i da od toga doda novac za novu! Pre korone i krize imala je na umu da proda jahtu koju ona i Boba imaju nekoliko godina i koja je mahom bila usidrena u Hrvatskoj ili Crnoj Gori, ali kako vlada kriza zbog epidemije, kupci za jahtu se ne javljaju!

 

 – Jahta koju Brena prodaje je dosta manja i nije toliko luksuzna. Može svakako da se proda, ali zbog krize je sve stalo i samim tim kupaca nema. Mora Brena da bude strpljiva.

Brena bacila 240.000 evra?

– Međutim, sa druge strane, pevačica ima rok za novu jahtu do kraja septembra i nju planira da otplati novcem od stare, međutim, niko se još ne javlja da je kupi i zato pevačicu hvata panika – objašnjava nam izvor i nastavlja:

– Ukoliko ne uspe da proda staru jahtu, ispašće da je bacila 240.000 evra za džabe, a ako bi je prodala, isto bi je koštala kao i prvobitna. Ali Brena se nikad ne predaje i ne odustaje. Razglasila je svim prijateljima da prodaje jahtu i nada se da će se pre kraja devetog meseca javiti kupac, te da neće morati da načinje pare koje ima u šteku na računu – završava izvor za SCANDAL!

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji