U MEDIJIMA SE POJAVILA LAŽNA INFORMACIJA: Evo ko se pridružuje Jovani u "Jutru",VELIKO IZNENAĐENJE, radila je na BBC-u!

Već je poznata informacija da će Jovana Joksimović svoj voditeljski posao nastaviti na televiziji K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

No, ono o čemu se dosta spekulisalo, jeste i da li će rad nastaviti u dobro poznatom tandemu sa Srđanom Predojevićem ili ne.

Od kada je potvrđena vest da Jovana počinje da radi na pomenutoj televiziji, u medijima se dosta spekulisalo da Srđan neće nastaviti da sarađuje sa njom, a to je sada i zvanično jer je poznato i sa kim će Joksimovićeva voditi Jutarnji program.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Jovana će Jutarnji program zajedno voditi Manja Grčić, koja ima više od 15 godina iskustva u medijskoj industriji.

Grčićeva je diplomirala novinarstvo na prestižnom fakultetu žurnalistike u Engleskoj, a svoju novinarsku karijeru započela je na BBC-iju.

Nakon rada na britanskom Javnom servisu, vraća se u Beograd i postaje deo informativne redakcije televizije B92. Manja je bila i savetnik za odnose sa javnošću u američkoj agenciji USAID, a takođe i direktor firme "Media System" na televiziji Pink.

Inače, kako je Manja svojevremeno izjavila u intervju za "Wannabe magazin", ona je zajedno sa Željkom Joksimovićem napravila tri televizije - K1, TV Doktor i Kazbuka.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji