Šuškalo se da je zbog nje bio u depresiji: Bogdan Diklić otkriva u kakvim je odnosima sa bivšom suprugom (FOTO)

  • font size decrease font size decrease font size increase font size increase font size

Poznati glumac i njegova supruga razišli su se pre nekoliko godina. Ipak, malo ko zna da se Bogdan Diklić pored emotivnih u istom periodu suočavao i sa zdravstvenim tegobama. 

Poznati glumac Bogdan Diklić navikao je da, uprskos mnogobrojnim ulogama koje su ga proslavile, svoj život živi skromno, te je svoju najveću borbu vodio daleko od očiju javnosti. 

Ipak, negde u isto vreme Bogdan Diklić se suočavao sa razvodom koji je ostavio velike posledice u njegovom životu. Ipak, glumac priznaje da je uspeo da istraje i to zbog samo jedne stvari. 

Poznati glumac i njegova supruga razišli su se pre nekoliko godina. Ipak, malo ko zna da se Bogdan Diklić pored emotivnih u istom periodu suočavao i sa zdravstvenim tegobama. 

"Imao sam zdravstvenih tegoba visokog rizika, i to treći put. Mislim da sam ostao zbog svoje ćerke, da je tako rešeno gore", rekao je glumac jednom prilikom  

Međutim, ono što sve intrigira jeste ljubavna priča koja je počela i ugasila se u potpunoj tišini. Bogdan Diklić je nakon više od decenije ljubavi sa  Dijanom Marojević, poznatom glumicom koju smo imali prilike da gledamo u filmu "Lajanje na zvezde" i seriji "Neki novi klinci" stavio tačku na svoj brak. 

Iako je u jednom periodu borio bitke na dva fronta - emotivnom i zdravstvenom, a često se spekulisalo o njegovoj navodnoj depresiji, poznati glumac otkrio je u kakvim je odnosima sa Dijanom i šta se zaista dogodilo. 

"Ja sam sad u uzrastu kad bih radije davao nego primao. Imamo predivan odnos, moja bivša supruga i ja. Mi smo i dalje roditelji i ne držimo se onog sudskog, onog svaki drugi vikend", rekao je glumac. 

Pored pozorišnog angažovanja, Dijana radi i kao profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a ljubav prema malenoj Sofiji je i dalje veže za nekadašnjeg supruga.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji