Posle pobačaja sam... Seka Aleksić otkriva nepoznate detalje svoje najveće tragedije!

Pevačica je preživela težak period kada joj je u januaru 2011. godine ustanovljena vanmaterična trudnoća. Nakon toga, upala je u višemesečnu depresiju

Pevačica, Seka Aleksić je dobila najlepšu vest koju žena može da dobije a to je da će postati majka. Njenoj sreći nije bilo kraja kada joj je doktor rekao da je u blagoslovenom stanju.

Seka je preživela težak period kada joj je u januaru 2011. godine ustanovljena vanmaterična trudnoća. Nakon toga, pevačica je upala u višemesečnu depresiju. - Moj suprug i naše porodice su sve vreme bili uz mene, ali i pored toga, moje stanje bivalo je sve gore. Danima ništa nisam jela, a nisam bila sposobna ni da govorim. Samo sam želela samoću. Prijatelji su me zvali ali sam isključila telefon i posle svega toga jedino mi je prijala samoća, rekla je pevačica za Story, otvorivši dušu.  

Seka je pritom otkrila kako je našla spas u manastiru, tako što je vodila duge razgovore sa monasima koji su na nju delovali više nego blagotvorno. Ubrzo nakon toga, počela je ponovo da živi punim plućima, da se smeje, voli, odnosno da bude ono što je bila pre nego što je imala vanmateričnu trudnoću.

Nakon svih muka kroz koje je prošla, Seki se konačno ispunila dugo očekivana želja, pa se pevačica uveliko sprema za ulogu majke. Uz pomoć svog supruga, Veljka je promenila stil ishrane jer ne želi ništa da prepusti slučaju. Pevačica je odlučila da ne želi sa javnošću da deli svoju najdublju intimu što je skroz razumljivo, jer je u ranoj trudnoći a poučena predhodnim iskustvom, ne želi da brza.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji