Šok fotke naših zvezda pre plastičnih operacija! I same će se uplašiti kada vide svoje stare slike!

Našim poznatim pevačicama uopšte neće biti svejedno što su u javnost isplivale ove fotografije, koje ih uopšte ne prikazuju u lepom svetlu!

Žene sa srpske javne scene vole da porade na svom izgledu. U tome im pomaže plastična hirurgija uz pomoć koje dobiju ono što žele - bolji izgled. Na društvenoj mreži Instagram postoji zanimljiv nalog pod nazivom "hvala plastičaru" koji otkriva kako su neke žene sa srpske javne scene izgledale pre hirurških intervencija. Na listi su Jelena Karleuša, Dejana Živković, Stanija Dobrojević, Soraja Vučelić i mnoge druge. 

Neke zvezde na slikama iz prošlosti sigurno nećete moći da prepoznate. Pogledajte sve.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji