Print this page

Kako je Stanija došla do novca za luksuzni penthaus u Rumi od 110 kvadratazni penthaus u Rumi od 110 kvadrata

Stanija Dobrojević pazarila je u Rumi luksuzni penthaus u koji bi za nekoliko meseci trebalo da se useli.

Nekretnina ima 110 kvadrata, ogromnu terasu, 3 spavaće sobe, dva kupatila i ogroman garderober. Za taj komfor Stanija je morala da iskešira pozamašnu sumu novca, a sreća joj se osmehnula.

Naime, kako smo pre nekoliko meseci pisali, Stanija je svoj luksuzni stančić u Novom Sadu, u kojem je živela, prodala za neverovatnu cifru.

Naime, za garsonjeru od 25 kvadrata uzela je neverovatnih 55.000 evra, a kako je tada rekao naš sagovornik - "namestilo joj se".

- Staniji se posrećilo da naleti na ljude koji imaju novca i kojima nije problem da daju tolike pare. Plan im je da taj stan izdaju, na dan, pa računaju da će im se isplatiti - kazao je tada sagovornik za Telegraf JETSET.

Zanimljivo je i da je napravljen dogovor da im Stanija garsonjeru proda sa svim nameštajem i detaljima.

Pored tih 55.000 koje je dobila, Stanija je za penthaus morala da doplati, a taj novac će da zaradi od učešća u Zadruzi 4 u koju uskoro ulazi.

- Tačno je to što ste čuli. Odlučila sam da manji stan zamenim skoro troduplo, ako ne i četvroduplo većim. Nekako mi je taj u kom sam živela previše devojački. Boje su roza i usput mi je i dosadio - kazala je Stanija na temu novog stana u Rumi.

- Ovih dana sam van sebe, ceo život mi je u džakovima. Mislila sam da će moj život biti u Americi, ali eto zbog korone i svega, ponovo me je naveo u Srbiju. Konačno je vreme da se skućim u nekom većem. Trenutno je u izgradnji, pa kad bude sve završeno, svečano vas pozivam na useljenje - rekla je za Blic Dobrojevićeva koja će, prema trenutnom planu, u stanu živeti sa dečkom Markom Markovićem.