Ovu pesmu je Ceca odbila da otpeva: Nastala je kad je Željko ubijen, stihovi su baš teški

- Pesma je nastala kada je Arkan poginuo i Bog je napravio za Cecu, ali ona neće da je peva - napisao je roker svojevremeno

Poznato je da su najveći domaći rokeri svojevremeno pisali megahitove poznatim narodnjacima, a najviše napisanih hitova zasigurno broji Milić Vukašinović.

Upravo on malo posle ubistva Željka Ražnatovića Arkana napisao pesmu "Sanjam da si opet tu" želeći da je otpeva baš Ceca Ražnatović, ali se to nije desilo.

Kako je roker tada izjavio, Ceca navodno nije želela da snimi ovu numeru.

- Marini Tucaković nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom. Međutim, Ceca je uvezana sa Marinom Tucaković i tako dalje i onda je tu bila borba jer Marini nije odgovaralo da sarađujem sa Cecom jer sam ja radio i tekstove i muziku, a ona je pisala tekstove samo na gotovu muziku. Rekao sam joj: 'Evo ti sve moje pesme, ako ti možeš bolje tekst da sklopiš i napraviš bolje od mog, onda slobodno nastavi'. Marina i još nekoliko njenih saradnika uticali su na to da se moja saradnja sa Cecom u poslovnom smislu ne nastavi - rekao je Milić u jednom intervjuu.

Pesmu "Sanjam da si opet tu" je na kraju snimila Jovana Tipšin.

"Slike polako nestaju,

sećanje polako bledi,

u meni se ništa ne menja,

samo kosa polako sedi.

Sanjam da si opet tu,

da ti usne poljubim,

sanjam da si opet tu,

još jednom da te zagrlim."

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji