JOVANA JOKSIMOVIĆ NAPRAVILA KATASTROFALNU GREŠKU: Miku Aleksića zamenila sa LEGENDARNIM SRPSKIM PESNIKOM! (VIDEO)

Slučaj Mike Aleksića ne prestaje da bude tema broj jedan u Srbiji i samim tim njegovo ime je svakodnevno prisutno u medijima. I pored toga, desi se da režisera u sredstvima javnog informisanja pomešaju sa drugim osobama.

Upravo se to dogodilo voditeljki Jovani Joksimović.

Jovana je najavljujući gostovanje Jelene Tinske koja je svojevremeno dala otkaz u pozorištu "Duško Radović" upravo zbog Aleksića, režisera pomešala sa jednim od najčuvenijih srpkih pesnika.

-Od onih koji su napustili pozorište "Duško Radović" kada je na mesto direktora došao Mika Antić je i Jelena Tinska, rekla je u najavi Jovana.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu na 0:05

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji