Au ženo zahvali se plastičaru: Kada budete videli ove rane radove Prijovićke sve će vam biti jasno!

Pre nego što je postala poznata, Aleksandra je izgledala drastično drugačije nego danas, a sa pevačkom karijerom došla je i promena imidža

Aleksandra Prijović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na javnoj sceni i uspela je da osvoji srce Filipa Živojinovića, ali nije oduvek bila lepotica.

Naime, iako danas izgleda prilično dobro, Aleksandra za to može da se zahvali plastičnom hirurgu.

Pre nego što je postala poznata, Prijovićeva je izgledala drastično drugačije nego danas, a sa pevačkom karijerom došla je i promena imidža.

View this post on Instagram

A post shared by @hvala_plasticaru

Na fotografijama pre operacija, jasno se vidi da je mlada pevačica imala vidno tanja usta i manje grudi nego što je to slučaj sada.

Ona je čak korigovala i oblik obrva, a zbog svih ovih promena gotovo je neprepoznatljiva.

View this post on Instagram

A post shared by @hvala_plasticaru

Bilo kako bilo, Aleksandra je zadovoljna svojim izgledom i korekcijama koje je napravila, a sigurno je i Filip, jer sada izgleda ovako!

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji