UBIO DEVOJKU ZBOG KUPAĆEG KOSTIMA: Ani (24) je spao gornji deo bikinija u bazen, a onda je dečko poludeo

Bizarano ubistvo dogodilo se 18. marta na privatnoj zabavi

Brazilac Nikolas Iori Maikon iz Sao Paula prebio je nasmrt svoju devojku Anu Kutinjo (24) samo zato što joj je na bazenu slučajno spao gornji deo kupaćeg kostima, pa su prisutni mogli da vide njene grudi! Bolesno ljubomorni mladić pokušao je zatim da prikrije zločin i ubedi porodicu i prijatelje da se Ana pijana udavila u bazenu, ali su lekari u lokalnoj bolnici ustanovili da je nesrećna devojka preminula od udaraca u glavu. Nikolas se trenutno nalazi u bekstvu, a brazilska policija traga za njim.

Bizarano ubistvo dogodilo se 18. marta na privatnoj zabavi u opštini Itapeserika da Sera u predgrađu Sao Paula. Kako javljaju tamošnji mediji, Ana je u jednom trenutku skočila u bazen i tom prilikom ostala bez gornjeg dela kupaćeg kostima. Očevici kažu da je njen dečko Nikolas odmah počeo da pravi ljubomorne scene i da je optužuje da je namerno skinula bikini kako bi prisutnima pokazala grudi, posle čega je i fizički nasrnuo na nju. Nedugo zatim, on je zajedničkim prijateljima, sa kojima su došli na žurku, rekao da je Ana pijana upala u vodu i da mora hitno da je vodi kod lekara. Međutim, umesto u bolnicu, otišli su u njen stan, gde ju je Nikolas najverovatnije i ubio.

Nikolas Iori Maikon odranije je poznat policiji kao problematična i nasilna osoba. Protiv njega se vodi nekoliko krivičnih postupaka, između ostalog i za nanošenje teških telesnih povreda i prevare na internetu. Poslednja krivična prijava podignuta je u decembru prošle godine.

Nakon toga je pozvao svoju majku i rekao joj da se Ana udavila u bazenu, te je zajedno s njom odneo telo ubijene devojke u lokalnu bolnicu. Tamo je ostavio Anin leš i majku, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Ni lekari ni rođaci nastradale Ane nisu poverovali u njegovu priču, a pregledom je utvrđeno da je udarana u glavu sve dok nije izdahnula. Rođena sestra svirepo ubijene devojke otkrila je lokalnim medijima da je Nikolas i ranije brutalno tukao Anu, ali da je ona uporno odbijala da ga napusti.

- On je monstrum! Ovo nije prvi put da ju je tukao i fizički maltretirao. Ona je bila slepo zaljubljena u njega i svaki put bi ga branila. Nije htela da ga ostavi i to joj je došlo glave - rekla je novinarima sestra ubijene devojke.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji