VELIKA TRAGEDIJA: Majka (51) otvorila poklone sa decom, a onda izašla na terasu "na cigaru", nije se vratila!

Majka dvoje dece je na Božić pala sa jednog londonskog balkona, nekoliko trenutaka nakon otvaranja poklona sa svojom decom. Šeron En Dali-O' Dvier (51) poginula je nakon pada sa terase svog stana na četvrtom spratu u Šepard Bušu kada je izašla napolje u haljini da puši.

Njena deca Tejlor i Dru istrčala su napolje nakon što su čuli snažan udarac. Primetili su Šeron, koja je radila kao konobarica pre nego što je izgubila posao usled martovskog zaključavanja, kako leži nepokretna na asfaltu ispod terase.

Tejlor (22) je zatim u pidžami izletela na ulicu i sela pored tela svoje majke sve dok nadležne službe nisu stigle na mesto tragedije da odnesu Šeron.

- Nije disala i oči su joj bile otvorene. Držala sam je za ruku kad su stigli iz hitne i zatvorili joj oči rekavši da više ništa ne mogu da učine. Poljubila sam je i rekla: "Volim te" - rekla je Tejlor za "Miror".

Tejlor, koja je rekla da je njena mama bila "najbolja", ne zna šta se dogodilo u trenucima pre pada Šeron. Mlada samohrana majka je dodala:

- Bila je zaista zadovoljna svojim poklonima. Rekla je da će se vratiti u krevet pre nego što pripremi večeru, ali da će samo popušiti jednu cigaretu. Bili smo unutra dva minuta kada smo začuli prasak. Moj brat je pogledao preko balkona i rekao: "Ona je tamo dole". Samo smo vrištali - rekla je Tejlor vidno potresena događajem.

Drua (19) zagrlila je nećaka Harli, dok je Tejlor istrčala da vidi šta se desilo sa Šeron. Njen najbolji prijatelj Džordži Dileo (23) je rekao: "Tejlor se nije pomerila od nje do kraja dana, sve dok nisu došli pogrebnici".

Potresne fotografije snimljene neposredno pre tragedije prikazuju Šeron koja se smeši sa svojim unukom. Na ostalim fotografijama vidi se kako se druži sa svojom decom u dnevnoj sobi stana.

Stranica za prikupljanje pomoći koju je osnovao Džordži već je prikupila više od 7.000 funti za izdržavanje porodice.

- Nemamo nikakvu ušteđevinu da bismo joj pružili odgovarajuću sahranu. Neću moći sebi da oprostim ako ne dobije sahranu kakvu je zaslužila - rekla je Tejlor.

a

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji