DETALJI STRAVIČNE SMRTI U AKVA PARKU: Dečaku odsečena glava dok se spuštao niz najviši tobogan!

Dečak (10) poginuo je prilikom spuštanja niz tobogan od 50 metara u vodenom parku.

Sa Kejlebom Švabom su se u gondoli nalazile još dve žene, od kojih je jedna zadobila povrede lica. Portparol vodenog parka u kojem se desila nesreća odbio je da daje izjave za javnost u vezi sa smrću dečaka.

Još se ne zna šta je tačan razlog nesreće, ali istraga još uvek pokušava da sazna da li su uzrok bili neispravni sigurnosni pojasevi ili nešto drugo. Nikome nije jasno kako je ovaj dečak mogao ovako da nastrada.

Na ovom toboganu su se i ranije dešavali incidenti, ali nijedan nije bio ovoliko dramatičan. Tobogan "Verakt" će biti zatvoren za javnost do kraja sezone, dok će ostali deo parka uskoro proraditi. 

Ako biste želeli da se spustite niz ovaj tobogan, potrebno je budete visoki najmanje 140 centimetara i teški minimum 180 kilograma ukupno sa osobama koje se s vama nalaze u gondoli.

Učesnici u vožnji su osigurani sa dva sigurnosna pojasa: jednim preko krila i drugim koji ide ukoso preko ramena. Prilikom vožnje posetioci se drže i za sigurnosne kanape koji se nalaze u gondoli.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji