ŠOKANTNA TEORIJA: Pevačica umrla pre 13 godina, sve vreme ima dvojnicu?!

U američkim medijima pojavila se šokantna teorija u kojoj se tvrdi da je pevačica Avril Lavinj sebi oduzela život pre 13 godina, a da se sve ovo vreme u javnosti pojavljuje njena dvojnica

U Holivudu se već godinama spekuliše da je pevačica Avril Lavinj preminula, tj da je oduzela sebi život i da 13 godina postoji njena dublerka.

U američkim medijima pojavila se šokantna teorija u kojoj se tvrdi da je pevačica Avril Lavinj sebi oduzela život pre 13 godina, a da se sve ovo vreme u javnosti pojavljuje njena dvojnica.

Kako se navode izvori, Avril nije mogla da podnese teret slave, što ju je koštalo života, a neposredno pred smrt upoznala je devojku koja neodoljivo liči na nju, sa kojom se dogovorila da se predstavlja kao pevačica u javnosti.

Pevačicina dvojnica Melisa Vandela uspela je da zavara paparace i celokupnu javnost da je ona Avril, pa niko do sada nije posumnjao da je u pitanju prevara.

Na stranici se nalazi 12 dokaza da je pevačica zamenjena dvojnicom, između ostalog razlika u visini, mladežu, ličnosti…Avril se već oglasila povodom ove priče i rekla da se samo nasmejala, ali još uvek postoje oni koji misle da je ova teorija istinita.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji