BEBU MAJU JE SVRBEO OBRAZ: Dobila je temperaturu. Kada ju je doktor pregledao, zaprepastio se! (VIDEO)

Mislili da je u pitanju infekcija, dali su detetu antibiotik i poslali ih kući

Emi i Aron Vajtington su ponosni roditelji slatke Maje. Međutim, kada je Maja imala sedam meseci, dobila je visoku temperaturu i crvenu oteklinu na vratu.

Nisu znali o čemu se radi pa su je odveli kod doktora. Mislili da je u pitanju infekcija, dali su detetu antibiotik i poslali ih kući.

Ipak, svrab nije prestajao a oteklina je i dalje bila tu. Već narednog jutra, majka je primetila da nešto viri iz njenog vrata.

Ponovo su otišli kod doktora, a kada je shvatio o čemu se radi, zaprepastio se…

Pogledajte video:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji