Rijaliti

Rijaliti (960)

Kako je negde već i očekivano, kada počne nova sezona najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruga", tako o učesnicima isplivaju razne stvari. Jedna od tih je da dođemo do njihovih slika kada su bili mali, a to je upravo slučaj večeras.

Naime, na slici ispod nalazi se dečak koji je sada odrastao muškarac, koji je sjajan pevač, što je dokazao kako u Zadruzi, tako i van nje, neko ko je imao velike sukobe sa jednom poznatom zadrugarkom pre nekoliko godina. Da li pretpostavljate o kome je reč?

Pogodili ste, u pitanju je Mišel Gvozdenović!

Nekadašnji učesnik rijaliti programa Parovi, Zoran Jovanović, šokirao je javnost, kada je na svom TikTok nalogu objavio video iz Knez Mihajlove na kom se vidi kako maltretira radnika gradske čistoće, otima mu metlu i đubrovnik, a zatim beži.

Iako se očekivalo da će nakon negativnih komentara, da se oglasi, izvini ili bar da nešto kaže, to se nije desilo, ali je zato objavio novi sramni video.

Ovaj put on je odlučio, ne misleći za bezbednost, da donese stolicu nasred raskrsnice, tačnije na sam pešački prelaz i da ga drugar šiša na njoj.

On je bio zadovoljan frizurom, ali društvene mreže su se opet usijale od negativnih komentara i prozivki na račun njegove neodgovornosti!

"Debil", "Ovakvo majmunisanje treba da bude kažnjeno", "Misli da je smešno što ugrožava bezbednost", "Sramotno"... samo su neki od komentara na njegov "šaljivi" video.

Kristijan Golubović, aktuelni učlesnik "Zadruge", dobro je poznato, da je bio učesnik i rijaliti programa "Farma", gde je takođe imao mnoštvo sukoba, odakle datira i svađa sa Radetom Lazićem, a onda i diskvalifikacija.

Međutim, na internetu postoji i video snimak, gde Vladimir Stanojević, tadašnji učesnik, a onda i voditelj "Farme", hvata Kristijana za glavu u šali, koja se nastavlja u rvanje. Stanojević ga je oborio na pod, što je izazvalo ovacije kod takmičara.

Potom su se Golubović i Stanojević izgrlili, jer je sve bio šou.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video klipu

Jedini koji je ispričao sve o Čabarkapi i Subotićima bio je Kristijan Golubović

Kristijan Golubović pre dve godine javio se iz zatvora i ispričao sve šta zna o Subotićima i sada čuvenom Aleksandru Čabarkapi:

"Mislim da 2010. sam se nalazio u okružnom zatvoru kada su doveli Aleksandra Čavarkapu. Čim je ušao u sobu po stvarima i manirima se videlo da se radi o jednom velikom klošaru. Opomenu sam ga da bude fin, normalan, da ne moram da ga edukujem fizički. Niko nije s njim pričao 12-13 sati sve dok ga nisam izmlatio i oteram i sobe. Mene su upozorili da je veliki cinkaroš i smrad. Počeo da se trese i cimao sam ga da se ustane, ali on se valjao po podu i kukao. Derao se kao jarac, a on se tom prilikom usrao u bokserice. To mogu da potvrde i stražari koji su došli po njega. Čuo sam da je u Zabeli dobio nove batine. Taj klošar ima više dela nego Ivo Andrić. Slušam tu jadnu i polugolu voštanu lutku Aleksandru Subotić kako bljuje laži koji joj je ispričao mamin j.bač kako ja maltretiram ljude. On je patološki lažov", počeo je priču Kristijan.

Evo šta je o ljubavnom trouglu Ljube, Čavarkape i njene ćerke Aleksandre Kristijan je rekao.

"Slušam onu mučenu Aleksandru Subotić kako muca u lažima stideći da kaže pravi uzrok svih problema njene porodice. Njenog oca Karađorđa upoznao sam još u osnovnoj školi, bio je hevi metalac sa dugom kosom i držao se po strani od ostalog društva. Bio je sam po sebi uvek čudan. Pošto je bio krupan i visok na red je došao i test odmeravanja snage pesnicama. Jednog dana sam ga izazvao na fer plej tuču i pobedio ga, pružili smo ruku jedno drugome i ostali u najnormalnijim odnosima.Prošle su godine, a u voždovački klan preko Borisa Petkova ušao je i Karađorđe koji se nije razdvajao od Petkova. Kada su pravi kriminalci krenuli u lov na taj čopor narkomana, svi su morali da se izjasne da li su sa nujima ili protiv njih. U Batajnici 1994. godine u centru sukoba našao sam se sa Petkovim i Karađorđem i oni su se izjasnili da se neće mešati u naš konflikt sa voždovačkim klanom jer ih ne interesuju i pružili ruku. Treći put u životu srećem >Karađorđa sa suprugom Ljubom Pantović kod zajedničkog poznanika u Kaluđerici. Ljuba i karađorđe su mi nudili nešto da kupim od njih, ne mogu tačno da se setim ali do tog dila nije došlo. Uz svo poštovanje prema Karađorđu nisam mogao a da ne primetim unakaženost njegove supruge Ljube Pantović. To je bilo telo nabildovanog muškarca sa glavom koja ima par crta ženskog bića. Telo ugljenisano od solarijuma, telo pregruvano anabolicima i raznoraznom hemijom, čak se i njena koža tako osećala. I ako mi se gadi takva građa kod žena ja mnogo poštujem mukotrpan trud i masu odricanja bodibildera zarad takvog izgleda koji je sve samo ne zdrav, lep i prirodan - rekao je Kristijan i krenuo o trouglu:

U slovo ću reći, a pošto sam im izmlatio zajedničkog jebača, očeglidno zašto me ne gotive i ne gotive. Taj degen je bio prijatelj sa Karađorđem, a onda su se sukobili. Da bi naneo bol doskorašnjem prijatelju, taj moron dolazi na ideju da postane jebač Karađorđevoj bivšoj. Pošto je ona bila u vezi sa raznoraznim krimosima, njemu nije bilo teško da ostvari svoju zamisao. Karađoređ nije hteo da prizna, ali mu nije prijalo. Inače, taj degenerik ima svoju ženu i troje dece s njom koji živi nekoliko ulica dalje od porodice Pantović-Subotić. Ljuba, u sred tog moralnog haosa ulazi u rijaliti Farma, i dok ona veliča vezu i lik svoga dečka Aleksandra, koji dok ona izigrava zaljubljenu budalu, sprema još podmukliji plan, a to je da osvoji srce Ljubinje ćerke, koja tada ima samo 16 godina. Planski i krajnje podlo planski joj pravi dete samo s jednim ciljem da povredi Karađorđa s kojim je bio u kriminalnom sukobu. Taj moralni štakor nije mario za zaluđenu Ljubu Pantović, nije mario za sluđenu Aleksandru Subotić već se hranio bolom ponosnog oca koji je tada bio u zatvoru, dok je njegova žena takođe tada bila u drugom stanju", ispričao je Kristijam Golubović.

Pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića, niz godina unazad je veteran po rijaliti šou programima i svakako jedan od onih najjačih i najiritantnijih igrača, koji je uvek spreman da se dobro posvađa, ali i da zakuva čorbu većini svojih saigrača. On mnoge tajne zna o svakome, svi mu se poveravaju, glumi očinsku figuru mladima u rijalitiju, ali svoj život i svoje tajne krije i od zadrugara i od javnosti.

Naime, Mića tokom svakog svog boravka u rijalitiju - bila to "Farma" u kojoj je počeo da gradi karijeru rijaliti igrača ili sada "Zadruga", malo, skoro nikada, nije spominjao svoju porodicu. Ono što se samo zna je da ima ženu i ćerku, koje se tokom svih ovih godina njegovog učestvovanja nikada nisu pojavile u javnosti, niti su Mići ikada pružile podršku u nekoj emisiji. Postavlja se pitanje ne samo da li one toliko ne žele medijski da se eksponiraju pa ih nema ni na mapi, nego i zašto pevač nema ni prijatelje koji bi se oglasili?

Jednom prilikom je za jedan portal povodom toga čuveni stručnjak za za zvezde, astrolog Dušan Veličković, dao kompletnu pevačevu "istoriju", ujedno razrešivši nedoumice oko njegove porodice.

- On je bolesno uvredljiv čovek, čovek koji bi sve dao za pare, čista prostitucija. Glumi neki moral, a nenormalno je gord bez ikakvog pokrića, stend up komičar pun zlobe i pakosti. Nije kompetentan za stvari o kojima hoće da morališe, samo blebeće i napada, ne ide kući iz rijalitija, priča o porodici koju niko nije video. Žena i ćerka se ne ponose njime, u ilegali su i sakrile su se u mišju rupu. Ja ne verujem da je on u pravom braku, sve je pod velikim velom tajne i sve je laž, kao i njegov datum rođenja. Mislim da on uopšte i nije u braku, to je samo za javnost. On ima ženu na papiru, ali se razišao sa njom. Ćerka mu je promenila prezime i pobegla negde da ne znaju za nju. Ima spornu porodičnu karmu i u nekom prošlom životu je digao ruku na sebe. Vuče ozbiljne strahove i frustracije iz Bosne kroz život i u rijalitiju leči depresiju. On mora da bude tamo kako ne bi završio u Lazi, jer mu to dođe ko terapija. Ima ozbiljnu neurozu i nije mu lako.

Iako se u domaćim medijima nagađalo da će Ivan Marinković postati učesnik rijalitija "Parovi" i u trenutno aktuelnoj sezoni, do toga nije došlo.

Ipak, njegov novi posao je vezan direktno za rijaliti, budući da je postao voditelj istog nakon cele drame koja se odvila u zemunskoj vili.

Osim njega, nova voditeljka ovog TV formata je i Jelena Maćić.

- Ljudi, da mi je neko rekao da ću se vratiti ne bih mu verovala, ali čitava ova situacija koja se dešava u vili me je privukla da budem sa vama. Ovo moram da vodim! Rekla sam sebi. Svako veče, sve do finala, biće emisija " Noćni razgovori sa Jelenom" – otkrila je sinoć Jelena takmičarima.

Još uvek nije poznato da li će emisije nastaviti da vode Kristina Iglendža i Jelena Dimitrijević koje su vodile noćni program. Pored toga ostaje da vidimo kakve nas još izmene očekuju.

Podsetimo, pored Nenada Marinkovića Gastoza, Mladena Vuletića, Nikole Lakića, Aleksandre Coke Lakić i Ilijane Vagić, kako se prvobitno saznalo, juče je priveden još jedan takmičar, Karađorđe Subotić, koji je takođe dao iskaz u policiji.

Svi gorepomenuti učesnici rijalitija, kako saznajemo, neće dobiti dogovoren novac za učešće u šou programu "Hepi" televizije, zbog fizičkog nasilja, uništavanja imovine produkcije i nepoštovanja ugovora, dok će ostali ostati u "Parovima" i boriti se za nagrade, te neće biti kažnjeni.

Televizija će krivično goniti šestoro pomenutih učesnika, a potraživaće velike novčane iznose

Društvene mreže preplavio je snimak na kojem se čuje kako novi učesnik Zadruge, Đomla Panamera, priča o tome kako je Kija Kockar dva dana pred ulazak u Zadrugu provela sa Stefanom Karićem, u njegovom domu na Zvezdari.

Kako je rekao, to mu je navodno lično rekao Stefanov otac, a Đomla je kazao i da su neke majice koje su stigle Kiji na poklon upravo od Stefana Karića.

Ovim povodom ekipa Telegrafa je pozvala Stefana, koji kaže da ništa od toga nema veze sa istinom.

- Mi ništa nismo imali. Jednom sam je video, ne mogu čak ni da se setim gde smo se upoznali. Znam neke njene drugarice, tako smo se i upoznali. Znamo se na "ćao-ćao". Šokirao sam se, ne mogu da verujem šta ljudi lupetaju. Ja sve najbolje imam da kažem i za nju, i za Slobu i za Lunu - kaže Stefan.

Karića su pitali i za majice sa likom Pabla Eskobara koje Kija nosi u Zadruzi, a koje joj je navodno upravo on poslao:

- Ne znam koje majice su u pitanju, niti znam kako se to šalje, niti gde se šalje. To nema veze sa mnom!

Na konstataciju da i on nosi te majice, što se da videti na njegovim fotografijama, kaže sledeće:

- Pa ja volim Pabla Eskobara. (smeh) Muškarac sam, gotovim te priče, ali nemam nikakve veze sa tim što i ona nosi to. Svašta, ja ću da šaljem Pablo Eskobar majice...

Karića smo pitali i za to što je Đomla Panamera rekao kako mu je upravo Stefanov otac lično rekao da je Kija kod njega spavala dva dana, u kući na Zvezdari. Međutim, Stefan kaže da njegov otac ne govori istinu.

- Ma daj, molim te! Kakav Đomla Panamera?! Sramota me je, stvarno. Ja nisam u toj priči. To je izmišljena priča da bi bio u centru interesovanja. I moj otac... Čovek me je blokirao na Instagramu jer lupeta neke stvari. Sramota me je stvarno da pričam o tome... Piše neke stvari da bi se smejali ljudi, ne da bi on mene uvredio - završava Stefan.

Devojka sa fotografija nije ni nalik onoj kakvu je znamo danas

Prilično je verovatno da uopšte ne znate o kome se radi kada pogledate ovu fotografiju nastalu još 2011. godine.

To je sasvim razumljivo, budući da učesnica Zadruge na sebi nema nijednu tetovažu, a estetske korekcije grudi i usana su tek usledile.

Ako niste pogodili, radi se o Jeleni Krunić. Uporedite Krunićku nekad i sad, pa procenite da li je bila lepša pre estetskih operacija i tetovaža ili posle.

Starleta Ana Korać svakodnevno se hvali skupocenim stvarima.

Starleta je pre par sati izbacila na svoju Instagram priču snimak iz luksuznog automobila, a ono što je zanimljivo je da taj automobil ne vozi David nego neki drugi muškarac.

Međutim, nakon tog snimka, usledio je korak, koji je načinio partner koji ju je vozio. On je objavio identične kese sa luksuznim i skupim stvarima, koji se takođe svakodnevno mogu videti kod Ane Korać.

Ono što je zapalo za oko i sve baca u razmišljanje je to, da li upravo ovaj momak kupuje i poklanja Koraćevoj mnoštvo skupocenih poklona, ili je u pitanju puko hvalisanje i slučajnost.

Na Instagram profilu pomenutog gospodina, može se primetiti druženja sa raznim osoba iz javnog sveta, tako da je možda u pitanju još jedno prijateljstvo.

Podsetimo, Ana je nedavno kupila skupoceni automobil, za koji se još uvek ne zna, da li je poklon jače polovine ili je ona sama iskeširala ovu besnu mašinu.

Ono što smo saznali je to, da je Koraćeva kupila auto kod S.L. , i da je on njen i Davidov prijatelj.

Nikola Đorđević razgovarao je sa Paulom Hublin o Franu Pujasu, pa je pomenuo i svoju bivšu devojku, pevačicu Sanju Vučić, dok je sve vreme bio u zagrljaju Aleksandre Nikolić.

"Mi smo se bili pomirili, i onda me je ostavio kad je Tara ušla, verovatno mu se dopala", rekla je Paula.

"On te ostavio?", bio je začuđen Nikola.

"Tri puta me ostavio", rekla je Paula.

"Ja sam se svađao sa Sanjom na krv i nož, jednom kad raskinete posle...", nastavio je Nikola.

Strana 1 od 69

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji