POLICIJA JE OBAVEŠTENA, ČEKA SE SLEDEĆI KORAK! Poslušajte snimak na kom MLADA učesnica Zadruge nudi KOKAIN po 90 evra gram! (VIDEO)

Na audio snimku se sve jasno čuje, a nama je po glasu jasno i o kome se radi...

Nakon što su pojedini mediji objavila da jedna učesnica rijalitija "Zadruga" bavi preprodajom droge, "Alo!" je došao u posed audio snimka na kom se jasno čuje ponuda.

Pema nezvaničnim saznanjima, snimak je nastao u avgustu, pre početka rijalitija, a zadrugarka ga je poslala jednom svom poznaniku.

Policija za sada nema informacije o ovom slučaju.

- Dobila sam dobro belo, pitaj tvog..., znam da voli. Devedest je gram, iz Kolumbije, top je - čuje se jasno na snimku, ali, kako nema odgovora, nije najjasnije da li se radi o neslanoj šali, ili je zaista posredi dilovanje drogom.

Nama je odmah bilo jasno o kojoj Zadrugarki se radi... A prepoznajete li vi čiji je glas na snimku?

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji