BIVŠA ŽENA POZNATOG KRIMINALCA ULAZI U ZADRUGU 6! U rijalitiju otkriva kroz šta je prošla sa njim, evo ko je ona!

Rijaliti šou program "Zadruga 6" počinje za manje od mesec dana, a jedna od novih zadrugarki biće Sanja Tošić koja je bila udata za poznatog kriminalca!

U septembru će početi rijaliti šou program "Zadruga 6", a budući učesnici već su potpisali ugovore. 

Pored nekih starih zadrugara ući će i nova lica, a jedna od mnogih devojaka koja će useliti na velelepno imanje u Šimanovcima biće Sanja Tošić.

Sanja Tošić dolazi iz Požarevca i ima 37 godina. Buduća zadrugarka je preduzetnica, bavi se ugostiteljstvom i ima svoj kafić.

Tošićeva tvrdi da je dugo imala želju da uđe u rijaliti, a sama za sebe priznaje da je provokator, manipulator i da je pomalo agresivna. Veliki je fan Dalile Dragojević koja je bila njen favorit, a od muških zadrugara joj je najdraži Lepi Mića.

Iako nema prošlost koja bi bila zanimljiva javnosti, njen bivši suprug ima. Naime, Sanja je bila sa jednim kriminalcem koji je dobro poznat medijima, s obzirom da su svi ispratili njegovo hapšenje. Ona je otkrila da je hapšen iz nekoliko razloga, ali za sad nije želela da kaže kojih. Samo je rekla da se njegovo ime vezuje za rušenje motela i da je nakon toga uhapšen.

Njegov odlazak u zatvor je dosta uticao na njen život s obzirom da su se tada i rastali, a šta je još Sanja rekla o sebi, odnosu sa bivšim mužem i svom predstojećem učešću u "Zadruzi", možete pogledati u videu iznad.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji