Print this page

GASTOZ SMUVAO DEVOJKU MAFIJAŠA: Ostavila člana Škaljarskog klana dok je boravio u zatvoru posle hapšenja u kafani "Durmitor"

Atraktivna devojka iz Sarajeva Naida Gadžo, koja pažnju javnosti uživa zbog popularnosti svog dečka Gastoza, pre njega imala je burnu vezu sa jednim od članova "škaljarskog klana" Milošem Nilovićem zvanim Runjo.

Naime, kako izvor blizak Naidi navodi, Miloš i Naida bili su u ozbiljnoj vezi.

Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja. Njoj se svideo Miloš na prvi pogled jer su se sve devojke lepile za njega zato što je ozbiljan frajer. Njoj se svidelo i to što ga se svi plaše, poštuju ga i ulizuju mu se, a njemu se, naravno, svideo Naidin izgled. Počeli su da se viđaju i veza je trajala nekoliko meseci - rekao je izvor i nastavio:

- Miloš joj je platio silikonske grudi, vodio je na razna putovanja na egzotične destinacije, letovali su na Tajlandu, a nedugo nakon što su počeli da se zabavljaju, Naida je počela da živi u njegovom stanu u centru Beograda - objašnjava izvor i dodaje:

- Međutim, kako je vreme prolazilo, a Miloš bio potpuno neuhvatljiv za ženski pol, počeo je sve više da švrlja, što je Naidi mnogo smetalo, pa su ubrzo i prekinuli vezu, a nedugo zatim je Runjo i uhapšen.

U prilog ovim navodima govori i izjava učesnice rijalitija "Parovi" Irme Serjanić, koja je potvrdila da Naida voli imućne momke sa one strane zakona. Polemika o Naidinom izboru momaka pokrenuta je kada je Hepi objavio prepisku između Naide i njene prijateljice u kojoj Gastozova devojka traži stan, i to rečima:

- Tražim sponzora. Ovaj je iovako unutra, ja moram da držim sve opcije otvorene - stoji u SMS.

Gastoz nije poverovao u ovu priču, međutim, u program se uključila prijateljica Gastozove pokojne majke i rekla da je Naida tražila PIN kod kartice na kojoj se nalazi ušteđevina koju je Gastozova majka sačuvala za njega, te da je od Gastozovog prijatelja tražila da na nju prebaci njegov automobil kako bi mogla da ga odveze u inostranstvo.

Miloš Nilović zvani Runjo jedan je od istaknutijih članova grupe kriminalaca i tražen je zbog više krivičnih dela, među kojima je i ubistvo. Iako je manje poznat srpskoj javnosti, Runjovo ime se u crnogorskim medijima pominjalo kada se našao na spisku državljana Srbije kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru. Tada je označen kao pripadnik grupe sa Voždovca iako je, zapravo, rođeni Nikšićanin. U Crnoj Gori se poslednji put zatekao u Budvi, gde je s njim obavljen informativni razgovor, nakon kog je proteran iz Crne Gore pre dve godine u letnjem periodu. U pravoj filmskoj akciji 1. juna ove godine u novobeogradskom restoranu "Durmitor", na Bulevaru Zorana Ðindića, usred dana uhapšeno je deset osoba povezanih sa škaljarskim kriminalnim klanom, među kojima je bio i Miloš Nilović. Inače, Runjo slovi za jednog od najpoželjnijih momaka u Beogradu u koga su mnoge devojke zaljubljene što zbog izgleda, što zbog njegove hrabrosti.