“KRAJ SA PINKOM!” Milan Milošević PREKINUO KONTAKT sa Milicom i Željkom Mitrovićem? Gledaoci ŠOKIRANI

Najpoznatiji voditelj Pink televizije i Zadruge, Milan Milošević je u emisiji “Između dve vatre” voditeljki i autorki Miljane i Nevene Arsić otkrio da će morati da ide na operaciju srca.

Sada se pojavila vest koju su mediji preneli a to je da Milan navodno više neće raditi na Pink televiziji, kao i da će ubuduće “Pretres nedelje” navodno voditi Marko Đedović, a večeras i Jovana Jeremić.

Da vest bude još šokantnija, gledaoci su na njegovom Instagram profilu videli i da voditelj navodno više ne prati na Instagramu čelnike Pink televizije, Milicu i Željka Mitrovića.

– Milan Milošević otpratio Željka Mitrovića, Milicu Mitrović i Đedovića sa Instagrama… Znači kraj sa Pinkom – bila je konstatacija jednog od gledalaca na društvenoj mreži Fejsbuk.

Da li je ovo istina i da Milan zaista više neće voditi “Pretres nedelje” kao i da je završio saradnju sa Pink televizijom, ostaje nam da saznamo, prenosi SD.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji