SVE ZBOG LOŠE KARTE U BLEK DŽEKU: Miki Đuričić žestoko izvređao Boru Santanu u kazinu. Ovo mu neće proći tako lako.

SInoć se održala žurka povodom Teodorinog rođendana , a naravno većina učesnika je svoje mesto našla u kazinu rijalitija Zadruga.

Svoju redovnu poziciju je zauzeo Janjoš, koji se celo veče žalio zato što nema para za pivo i kocku. 

Sa druge strane, Bora Santana se toplo zavalio sa svojom šuškom za jedan sto gde je igrao blek džek. 

U jednom momentu je za isti sto seo i Miki Đuričić. Uporno je objašnjavao Bori kako nema pojma da igra i učio ga strategiji blek džeka.

U jednom trenutku, na zbir od dve karte koji je iznosio 15, Bora izvlači sedmicu, dok je sledeća karta za MIkija bila desetka. Tako su i jedan i drugi izgubili.

Miki je pobesneo, ustao sa stolice, pobacao sve čaše sa stola i počeo da se dere na Boru: "Gluperdo, pa šta vučeš kartu, ostavi meni sedmicu da obojica dobijemo. Koji si krembil, pa sprdam se sa tobom šest meseci, bez mene si niko i ništa, ološe jedan", bio je samo jedan niz uvredljivih reči od strane Mikija Đuričića. 

Zatim je uzeo stolicu na kojoj je sedeo i bacio je ka zidu. 

Bora je sve to nemo gledao, a ostali ukućani su bili šokirani Mikijevim ponašanjem. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji