SCENA DA SE ZALEDIŠ: Mina i Đekson se sakrili pod jorganom, a onda je u prostoriju uletela Jelena Krunić

Ove sezone rijalitija Zadruga, organizatori imaju neverovatnu sreću. Veliki broj ljubavnih trouglova i svađa donosi i veću gledanost, pa samim tim vrh televizije Pink veselo trlja ruke. 

Sada je na scenu ponovo stupila Mina koja je mlađa i daleko lepša od Jelene Krunić. U roku od dva sata ponovo je osvojila Đeksona, što je totalno uvredilo Jelenu Krunić koja je doživela blagi napad panike.

Sve bi se na kraju lepo završilo, da se sinoć u prostoriji nisu dohvatili Mina i Đekson, a sasvim slučajno je uletela Jelena Krunić. tada su nastale paklene scene. 

Krnićka je počela da se dere i jauče, proklinje Đeksona, da skače, udara rukom po nameštaju, dok se Mina povukla uz zid i nemo pratila razvoj situacije. 

Đekson je pokušavao da smiri Jelenu Krunić, ali je u tome dobio i sam par udaraca šamarom. Ubrzo su se okupili i oszali ukućani koji su zaskočili Jelenu Krunič, nekako je zadržali, pa je potom predali obezbeđenju koje je odvelo van rijalitija, verovatno kod doktora. 

Ovakvo nervno rastrojstvo još uvek nije viđeno u rijalitiju 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji