ĐEKSON JE SINOĆ PROSTAČKI UHVATIO LUNU ZA ZADNJICU: Sloba sve to video, zaleteo se ka njemu i hteo da ga odrobija, jedva ga obuzdali!

Sloba se nameračio na Đeksona jer mu je ovaj vatao devojku za zadnjicu.

Skandal je usledio prethodno veče u rijalitiju Zadruga. Posle standardnih igara i ispovesti, odnosno postavljanjo igre istine za velikim stolom, ukućani rijalitija su krenuli svako svojim putem. 

U jednom momentu, stvorila se gužva u kuhinji gde su se posvađali Mina i Miljana. Sasvim banalna svađa koja je mogla da preraste u kataklizmu zbog ratoborne prirode obe učesnice rijalitija. 

Ipak, to nije bilo sve. Usled te svađe i ulaska obezbeđenja, došlo je do gužve koju su stvorili ostali ukućani. U svom tom metežu, Đekson se našao pored Lune i u jednom momentu je uhvatio za dupe. Onako skroz prostački je stisno, na šta je Luna vrisnula i poskočila, pa se okrenula i udarila mu šamar.

Sve to je gledao njen dečko Sloba, koji je stajao nekoliko metara pored njih dvoje. 

Sloba se odmah zaleteo i gurnuo Đeksona, koji je pao po ostalim ukućanima. Tu je palo njih nekoliko na pod, da bi Sloba skočio ka Đeksonu dok je kipteo od besa. U tom momentu je i Luna stravično vrisnula, obezbeđenje, koje je već bilo prisutno zbog prethodne svađe, uskoćilo je između njih dvojice. 

Sloba je urlao po Đeksonu, dok je ovaj bio otprilike zbunjen. Nije očekivao ovakvu reakciju, odnosno nije razmišaljo uopšte o reakcijama. 

Kada je došao sebi, krenuo je i on ka Slobi, dok ih je obezbeđenje držalo razdvojene.

Uskoro video.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji