ZAŠTO NIKO NIJE NA OVO OBRATIO PAŽNJU: Kad je Krunićka izudarala Nadeždu... Samo da se nije to ZLO desilo!

Jelena Krunić izbačena je sinoć zbog brutalnog nasilja nad Nadeždom Biljić, a sve to zbog bezazlene svađe oko hrane. Međutim, to nije sve. 

Snimak ste verovatno videli, ali možda niste primetili koja se opasnost još tu krila. Jer, pored Nadežde, na koju je Krunićeva nasrnula iz sve snage sedela je Miljana Kulić. U naletu gneva, dakle, Krunićeva je mogla da nanese i veće zlo, i povredi trudnicu. 

Kao što vidite, i pri prvom udarcu koji je Jelena nanela Nadeždi, na "liniji vatre" bila je trudna Miljana, koja je zatim pobegla. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji