ANABELA SE JAVNO ZAHVALJUJE OSMANU KARIĆU: Pevačica mu napisala veoma emotivnu poruku od koje ćete se zalediti

Anabela Atijas, poznata pevačica i majka Lune Đogani koja je trenutno jedna od napopularnijih djevojaka u rijalitiju ‘Zadruga” napisala je otvorenu poruku u kojoj je zavalila Osmanu Kariću.

Osman Karić je nedavno putem Instagrama odlučio da objavi fotografiju sa lazarom i napisao je.

”Izjavljivao je laži, mislio je da se to danas raži. Međutim kasnije je ramislio i shvatio da bi se mami javno obraćao, ka koljenima bi svojim plakao i jecao. Nije to tako lagko da to može vidjeti baš svako. Lazar Grujičić se gospodin zove a taj gosodin ima i love, ali ga veoma neugodni snovi more. Nadam se da će se mama Đogani ili kako već na njega da ražalosti. Oproštaj će da mu da pod uslovom da joj se kćerka ne blato” naposao je on ispod svoje fotografije.

Zanimljiva činjenica jeste da je i sam Lazar komentarisao ovu sliku i napisao ispod komentar ”Neće se Laki da izvinjava nikome” Anabela čim je vidjela ovo odlučila je da se Osmanu zahvali na riječima:

-”Za 1 sat i 15 minuta će da nastupi 8.Mart, dan žena i rođendan moje drage kćerke moje prvo čedo. Gospodine @osmankaric vi niste mogli bolji poklon da date jednoj ženi, majci  kojoj su ove riječi potrebne u momentu kada je duša njena boli jer svoju prvu ljubav na svijetu ne mogu da zagrlim po prvi put od 22 godine njenjog života. Baš vam hvala i neka vam Bog da svu sreću na ovom svijetu” napisala je Anabela Atijas, majka od Lune Đogani.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji