PROGOVORIO SAŠA POPOVIĆ: Otkrio ŠTA je radio sa Sarom Reljić u hotelu u pauzi snimanja

Svi sada imamo priliku da vidimo kako se Sara Reljić ponaša u rijalitiju "Zadruga", a Aleksandar Saša Popović je otkrio kako se mlada pevačica ponašala dok se takmičila u "Pinkovim zvezdama". Ne kako se ponašala na sceni, već u hotelu gde je takmičarima ovog šoua bio karantin.

Naime, Popović se u prošloj sezoni takmičio u "Pinkovim zvezdama" kao i Sara i tada je imao priliku dobro da je upozna. On tvrdi da pevačica nije folirant kako je prozivaju Zorana Stefanov i Jovana Tomić Matora.

– Uopšte ne mislim da je Sara folirant. Možda se samo pred tim ljudima ne oseća dovoljno opušteno i ne želi da se previše otvara i da im se poverava. Saru sam jako dobro upoznao tokom "Pinkovih zvezda" i samo onaj ko je imao priliku dobro da je upozna, taj može da shvati njeno ponašanje i ophođenje prema ljudima. Za Saru smatram da je veliki drugar i lafčina i zato sam i u hotelu najviše vremena provodio sa njom jer je ona jako dobra osoba – rekao je Popović za nemazabranjenih.rs.

A kakav je tvoj utisak o tome kako se Sara predstavlja u rijalitiju?

– Ostala je dosledna sebi i nije se obrukala, što je najvažnije. Ima moju podršku do finala – poručio je Sarin kolega.

Popović tvrdi i da se tokom takmičenja nije primećivala tolika netrpeljivost između Zorane Stefanov i Sare, kao što se to može primetiti sada na imanju u Šimanovcima.

Podsetimo se kako je nekada izgledalo Sarino i Sašino gostovanje u emisiji "Dobro jutro" kod Sarape i Dee...

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji