PRIČAO ZA NJEGOVU DEVOJKU DA JE PROFUKNJAČA: Anjelo nasrnuo na Boru Santanu, dok je Maca pored vrištala, a sve zbog Teodore (VIDEO)

Gazda imanja je dobio zadatak od produkcije da učesnici treba da iznesu sve tračeve koje znaju o ostalim ukućanima. Među prvima je svoja saznanja izložila Maca. Kada je Anđelo čuo šta govori, skočio je i hteo da se potuče sa Borom koji je u nekom vidu romanse sa Macom.

- P*derčino jedna! J*baću ti ja majku! - govorio je Bora Anđelu, dok je Maca Diskrecija vrištala. Reagovalo je i obezbeđenje koje je duže vreme pokušavalo da razdvoji zavađene strane.

U svađu se umešala i Teodora koja je bila "na tapetu" kod Mace i počela da urla na starletu.

- Samo još jednom da kažeš nešto za nas! Samo još jednom! - govorila je pevačica, a nakon toga se povukla sa dečkom u sobu i dramila.

Pogledjte dole i video snimak ovog sukoba koji je mogao da preraste u tuču velikih razmera.

Ovoga puta glavni akteri su bili Bora, Anđelo, Teodora i Đekson. 

Sve je počelo jutros kada su se pevačica i Santana posvađali oko hrane, a Anđelo je umalo pretukao Boru kako bi odbranio Džehverovićevu.

Na porodičnom sastanku je maneken ponovo nasrnuo na pevača i došlo je do ozbiljne tuče.

U istom momentu je Anđela napala Đeksona koji ju je isprovocirao.

- Samo još jednom reci nešto za nas, debilu - vikala je Teodora Bori.

Đekson je pokušao da smiri Anđela koji je čvrsto rešio da se obračuna sa Snatanom, ali onda je Teodora i njega napala.

- Nemoj ti mene da guraš, majmune jedan, debilu. Ne možeš ti da smiriš Anđela - vikala je ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji