NAJGORA TUČA U ZADRUZI: Dva puta VEĆI od njega, ali ga je zaskočio preko stola! Petorica ga držala!

Marko Janjušević Janjuš sinoć je bio veoma nervozan i jasno je bilo da to neće završiti dobro. 

Posebno zato što mu je neko pominjao ćerku u negativnom kontekstu, na šta je on vrlo osetljiv.

Za to vreme, Bane Čolak je pokušavao da postavi pitanje, ali su se Janjuš u Lepi Mića raspravljali. Bane je zatim rekao nekom da prekine Janjuša, što je njega izbacilo iz takta, pa je nasrnuo na Čolaka, koji je dva puta manji od njega i odgurnuo ga. 

Radosav Žuti je pokušao da zadrži Janjuša, ali to baš nije lako, a Janjuš ga je jednim potezom ruke uklonio i krenuo prema Čolaku.

Kad su videli da je đavo odneo šalu, i Nemanja Đerić Đekson i Sloba Radanović su pritrčali da ih razdvajaju, a Sloba je preskočio sto da bi sprečio incident većih razmera. 

Na kraju je i obezbeđenje ušlo, pa su Janjuša izveli napolje. Pogledajte: 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji