NEVEROVATNE SCENE U ZADRUZI: Malena Kija Kockar skočila i udarila u glavu Žutog koji je provocirao nju i Slobu (VIDEO)

Kristina Kija Kockar pobesnela je na Žutog zbog toga što nije hteo da otvori prozor, a zbog njihove svađe moralo je da interveniše i obezbeđenje.

Pošto je Žuti uporno zatvarao prozor, Kija je naprasno ustala iz kreveta i zaletela se do istog, pa besno psovala.

- Alo, fizičko nasilje nije dozvoljeno! - rekao joj je Žuti.

Ajde, bre, u pi*ku materinu! Ne mogu da dišem ovde! Loše mi je, ima da se otvori prozor! Nećeš ti da ovde zavodiš red! Došao si, bre, nedelju dana, ti ćeš da zavodiš red! - nije se smirivala Kija.

A onda se umešao i Lepi Mića, koji je bacio fašu, pa podigao ton na Žutog.

- Slušaj sad mene ovde! Nemoj da budeš indijanac, budi ono što ti ja kažem! - urlao je Mića.

- Ko je je*e, iskompleksirana budala - prokomentarisao je Žuti na izlasku, a onda se vratio u sobu kod Kije kako bi raspravili oko otvorenog prozora.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji