(EKSKLUZIVNI FOTO) OVO JE DOKAZ: Sloba i Luna bili zajedno i PRE ZADRUGE!

Fatalni susret dvoje učesnika „Zadruge“ dogodio se u julu prošle godine, na svadbi njihovog zajedničkog prijatelja, o čemu su javno govorili Luna i Sloba, ali i Anabela. Kako je pevačica otkrila, Luna i Sloba tada nisu imali ništa više od plesa - niko od njih dvoje nije imao pratnju, zbog čega su jedno drugom, kako su priznali, samo pravili društvo. Ipak, fotografija do koje smo došli govori drugačije.

Oženjeni pevač je, po svemu sudeći, već tada „bacio oko“ na atraktivnu Lunu, a da su pri prvom susretu ostvarili veliku prisnost govori i činjenica da je, kada je došao trenutak da se fotografiše sa mladencima, pozirao, ni manje ni više, nego sa Luninom porodicom koja ga je oberučke prihvatila!

Na ekskluzivnoj fotografiji u čiji smo posed došli, tik do nasmejanih mladenaca – muzičkog producenta Mirka Gavrića i mlade Pinkove zvezde Dragane Rakčević Gavrić, poziraju Anabela, ćerke Nina i Blankica i Luna, a odmah do nje – i Sloba, sa kojim je sada u vezi!

Radanović se, očigledno, još pre godinu dana na Gavrićevoj svadbi sjajno uklopio u Luninu porodicu, na čijoj je zajedničkoj fotografiji pribijen uz seksi zadrugarku pozirao, mnogi bi rekli, u svojstvu zeta, a hiljadama kilometara udaljena Kija tada nije ni slutila da će joj ovaj fatalni susret Slobe i Lune razoriti brak.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji