NA FARMI JE HTELA DA PREBIJE STANIJU: Ušla je u PAROVE, a evo kako danas izgleda

Ivana Šašić, folk pevačica koja je učestvovala u "Farmi 6", gostovala je večeras u emisiji "Upoznajte parove".

Šašićeva je tom prilikom pokazala novu frizuru. Ostala je plavuša, kakvu je pamtimo iz "Farme", ali je znatno skratila kosu. Inače, ova pevačica je ostala upamćena po tome što je stalno kukala da izađe iz rijalitija da bi bila uz svoje sinove, ali i po nekim incidentima.

 

Jednom joj je "pukao film", pa je htela da prebije pobednicu tog serijala Staniju Dobrojević. Ivana je otkrila u intervjju pre početka emisije "Upoznajte parove" da je dobila poziv da uđe u vilu "Parova" kao novi takmičar.

"Ne mogu. Ne mogu zbog dece. Što se tiče ekipe dole i ušla bih. Zanimljivi su mi, bilo bi tu svega i svačega, ali ne mogu zbog dece, jer su školskog uzrast", rekla je pevačica.

 

Onda se osvrnula i na svoje učešće na Farmi.

 "Tri i po meseca sam bila tamo. Pokazala sam možda i previše, a možda neke stvari i nisam. Negde te "pojede" ta sredina i ti ljudi. Bitno da je prošlo, što se mene tiče", kazala je bivša farmerka za Hepi televiziju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji