LUNA OTKRILA DA JE PRVA ANABELINA LJUBAV ZAVRŠENA TRAGIČNO: Ja imam ISTE OČI kao mamin prvi dečko koji je POGINUO U RATU! (VIDEO)

U toku današnjeg sunčanog dana nekoliko zadrugara okupilo se kod bazena gde su se sunčali i odmarali. Među njima je između ostalih bila i modna blogerka Luna Đogani koja je prepričala svojim cimerima kako se završila ljubavna priča njene mame Anabele Atijas.

Ova priča zainteresovala je sve okupljene oko bazena, pa je Luna nastavila sa prepričavanjem i dodala zanimljivu činjenicu.

O čemu je još govorila ova zadrugarka, saznajte u snimku u nastavku.

Njihovo ubistvo bilo je pripisivano pripadnicima Vojske Republike Srpske sve do iskaza Tužilaštvu Sarajevskog kantona bivšeg operativca bošnjačke tajne službe AID Edina Garaplije, koji je rekao da su sarajevske Romea i Juliju 18. maja 1993. godine ubili pripadnici tajne muslimanske terorističke jedinice "Ševe".

Garaplija je za ovo ubistvo optužio Nedžada Herendu, koji je neko vreme bio šef "Ševa", te pripadnika ove jednice Dragana Šošića.

- Medijima je plasirano da su ubijeni sa srpske strane. Herenda je bio precizan i rekao je da su se on i Dragan nalazili na prostoru bivše zgrade `Steleksa`, odnosno Elektrotehničkog fakulteta. Zamaskirani, sa te pozicije gađali su ih na mostu kad su mladić i devojka pokušali da pređu na stranu Republike Srpske - naveo je Garaplija 2002. godine.

Prema tvrdnjama svedoka, obe zaraćene strane dogovorili su da Boško i Admira u deo Sarajeva pod srpskom kontrolom pređu preko Vrbanja mosta, ali pucnjima iz dela grada pod muslimanskom kontrolom taj dogovor je pogažen.

Njihova zagrljena tela nedelju dana su ležala na ničijoj zemlji. Ni Unprofor nije smeo ili nije hteo da ih evakuiše. Učinila je to Vojska Repubike Srpske.

Admira i Boško sahranjeni su u Republici Srpskoj, da bi nakon rata njihova tela bila prenesena na sarajevsko groblje "Lav".

Za njihovo ubistvo niko nije odgovarao.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji