UBIĆU TE PROFUKNJAČO JEDNA: Brutalna tuča u Zadruzi, pucalo staklo, celo OBEZBEĐENJE skočilo da ga obori na zemlju

Od početka rijalitija Zadruga, svaki drugi dan se desi neka velika tuča gde obezbeđenje mora da reaguje.

Podsetimo se samo ove koja je izbila davno, između Janjuša i Jelene Golubović, a svakako je jedna od najžešćih do sada.

Marko Janjušević Janjuš već nekoliko dana nije u dobrom raspoloženju. On je istakao da mu ćerka mnogo nedostaje, te da zbog toga jako želi da ode kući. Na njegovu depresiju nikako ne utiče dobro Jelena Golubović, koja se već dva dana u "Zadruzi" raspravlja sa njim, a danas je njihov sukob eskalirao.

Naime, Janjuš je ustao kako bi prokomentarisao pismo Velikog šefa, ali je morao i nešto drugo da kaže:

- Još jednom li se moje dete, žena pomene ovde, kunem vam se u dete, polomiću ga. Nema tih para preko kojih ću preći preko svog deteta. Svako zna šta znači nekome opsovati dete - rekao je Janjuš.

Odmah je na njegove reči skočila Jelena Golubović, koja se pronašla u ovoj njegovoj prozivci, te mu poručila da će mu uvek spomenuti dete kada on uzme u usta njenu majku. Janjuš joj je prišao, uneo se u facu i mirno rekao:

- Nemoj da mi se obraćaš više nijednom, dro*o jedna! 

- Žena ti je dro*a! - odgovorila mu je Jelena!

U tom trenutku Janjušu je pukao film, te je nasrnuo na rediteljku, pljunuo je, a obezbeđenje i ostali zadrugari su ga jedva zadržali da ne uradi nešto gore. Zadrugari su ubrzo počeli da komentaršu kako je Jelena ima veliku protekciju u "Zadruzi", jer je više puta udarila nekoliko zadrugarki, kada se Zorana Stefanov uključila u raspravu i rekla:

- Mene je udarila dva puta, Andrijanu, Matoru je bila plava od njenog šutiranja, a nije htela da kaže!

Kako je izgledao fizički obračun, pogledajte u snimku ispod od 01:50:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji