STARA LJUBAV ZABORAVA NEMA: Gastoz i Marija opet zajedno! Otišli su i korak dalje... (VIDEO)

Nenad Marinković Gastoz obnovio je vezu sa Marijom s kojom je bio u vreme dok je još bio anoniman

Marija se preselila u njegov iznajmljeni stan na Košutnjaku, a od priče sa Zoricom Dukić više definitivno nema ništa.

- Gastoz je oduvek voleo Mariju. Ona je njegova najveća ljubav! Nikad nije uspeo da je preboli, a ni ona njega. Kada je njegova mama preminula, Marija mu se prva našla, jer se ona sa Gocom mnogo volela, kao da su bile majka i ćerka, tako su se slagale.Ona je bila i na sahrani, sve vreme je stajala pored Gastoza iako je on tada bio u vezi sa Zoricom koja se držala sa strane. Često su se nakon toga čuli, i jedan dan su se sastali, popričali i rešili da pruže novu šansu jedno drugom. Započeli su zajednički život na Košutnjaku gde Nenad sada živi u iznajmljenom stanu - priča izvor.

 

Izvor dodaje da to nije čudno, ali da je do raskida došlo jer Marija nije mogla da podnese pritisak koji su joj stvarali u rijalitiju.

Marija ne voli medije, nije devojka iz tog sveta, zato i ne želi da Gastoz priča o njihovom ljubavnom životu. Prijatelji znaju za njih, ne kriju se oni. Često Gastoz kači na instagram slike i snimke koji stoje samo 24 časa i na njima se vidi i Marija. Pre nekoliko dana bili su u gradu sa Vukom Mobom i Anđelom Vešticom kao i sa još nekoliko prijatelja i svi su oduševljeni Marijom”.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji