PERVERZIJE U PAROVIMA: Uzimam ja nju otpozadi BAM-BAM-BAM, a ona ni oči nije otvorila! (VIDEO)

Vođenja ljubavi i erotskih akcija u vili "Parova" ne manjka. Naprotiv! Malo Aleksandra Subotić i David Dragojević, malo Dalila Mujić i Mladen Vuletić, a onda se uključuju i ostali - Miljana Kulić, Nikola Lakić, Slađana Slađa Petrušić, Mirela Lapanović...

Gotovo da ne prođe veče, a da neko ne pokuša da sakrije "one stvari" od neumornih kamera rijalitija.

Ovoga puta, usred emisije, učesnik "Parova" je rešio da sve seksualno edukuje. Da im objasni kako se rade vragolije u krevetu. I bio je baš perverzan.

Milutin Radosavljević Mili napravio je pravi šou kada je počeo da prepričava svoje seksualne podvige. Hvalisav kao po običaju, on je, kao u kafani kad o "onim stvarima" pričaju pijani muškarci, ispričao šta je sve radio sa devojkama i svima je uputio savete kako to valjano treba raditi.

U ulozi voditeljke je bila učesnica Branka Okuka i odlučila je da ga upitala koliko puta može u jednom danu, a Mili je hvalisavo odgovorio:

- Bilo je jednom 10 puta, nisam imao više šta da izbacim iz sebe. To kad sam bio mlađi, a sad bih mogao jedno 4-5 metaka, ali onako jačih. Meni se diže na svaki mig

- Znaš šta mi se dešavalo? Krsta mi moga! Sa jednom iz Kragujevca. Još nije ni otvorila oči i ja udarim bam-bam-bam! Razumeš? Nabijem do kraja, pa vadi! - slikovito je opisivao Mili svoje seksualne podvige, a usput je sve to pokazivao.

Radosavljević je legao na pod i simulirao erotski događaj iz svoje mladosti. A onda je pokazao kako se "lomi" i "zalama".

- Da naučim ljude, poenta je kad imaš "šilo" moraš s njim da "voziš" iz raznih uglova - sa mnogo samopouzdanja je objašnjavao Mili.

Pogledajte kako je njegova pokazna vežba izgledala:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji