UŽAS! Zadrugaru stigli rezultati da je HIV POZITIVAN, slošilo mu se A TEK ONDA je nastao pravi šok!

Muzičar Bora Marinković, poznatiji kao Bora Santana jedan je od primećenijih učesnika "Zadruge". Bora se javnosti predstavio kao veseo i duhovit dečko, ali niko ne zna da je pred sam ulazak u rijaliti preživeo ozbiljnu dramu. 

Kako je vodio buran noćni život i imao seksualne odnose sa brojnim devojkama, Santana je odlučio da iz predostrožnosti uradi testove na polne i druge bolesti. Kada su rezultati stigli, samo što se nije onesvestio od šoka, jer je na papiru pisalo HIV pozitivan!

- Bora živi život punim plućima, a iako stalno radi i ima nastupe, uvek izdvoji vremena za izlaske sa drugarima i putovanja na egzotične destinacije. On je želeo da se iživi i prođe svašta pre nego što se uozbilji i stvori porodicu, pa je devojke menjao "kao čarape". Muvao se i imao seks sa devojkama različitih profila - započeo je razgovor izvor blizak Bori i potom nastavio:

- Letos je razgovarao sa drugarima i započeli su priču o nekom dečku kojem je prostitutka prenela HIV, pa je pomislio kako bi bilo dobro da se i on testira, iz predostrožnosti. Sutradan je odmah otišao do bolnice i dao krv na analizu, testirao se na sve živo kako bi bio siguran da je sve u redu. Ipak, nakon nekoliko dana kada je Bora uzeo rezultate, na njima je pisalo da je HIV pozitivan. Počeo je da paniči, uhvatio se za glavu, umalo se onesvestio od šoka. Odmah je otišao kod lekara, rekao je da je uvek imao seks sa zaštitom i da mu nije jasno kako je mogao da se zarazi HIV virusom. Lekar mu je objasnio kakav je virus u pitanju i koji su simptomi, ali se ništa nije poklapalo - objašnjava izvor i otkriva kako se Bora osećao u tim trenucima:

- Otišao je kući očajan, nije znao šta da kaže ocu, baki, braći. Celu noć nije spavao od muke, jedino je rekao bliskim prijateljima "Ja ne mogu da živim sa tim, dođe mi da se obesim". Sutradan ujutru su ga pozvali iz bolnice i rekli da imaju razloga da sumnjaju da je došlo do greške pri predaji rezultata, pa je odmah otišao da ponovo izvadi krv - kaže izvor i naglašava da je na kraju nalaz, srećom bio pogrešan. 

- Nakon što je ponovo dao krv na analizu, rezultati su pokazali da je, srećom, negativan na HIV virus. Toliko je bio van sebe da nije mogao da veruje da je ta noćna mora koju je preživeo prošla. Nakon nekoliko dana je još jednom dao krv na analizu, nalaz je ponovo bio negativan, tako da je sumnja u potpunosti otklonjena. Ta privatna klinika mu se izvinjavala što je došlo do takve greške, uplašili su se da će ih Bora tužiti, međutim on je bio toliko srećan što nije bolestan da je samo želeo da što pre zaboravi da se to ikada dogodilo - završava izvor. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji