IMALI SU ŽESTOK ODNOS U ZADRUZI: Niko nije znao njihovu tajnu, ali su ukućani sada SVE OTKRILI (VIDEO)

Iako su u Beloj kući kamere zabeležile svaki kutak u kojem ukućani imaju pristup, tračevi i tajne ipak postoje kod mnogih zadrugara, a koje Veliki šef svojom igrom i te kako želi da otkrije. Zadrugari su skloni konfliktima i raspravama koje se svakodnevno dešavaju, ali o nekim tajnama i tračevima ipak ne žele da govore javno.

Posle pisma Velikog šefa koji je naglasio da će svi zadrugari koji učestvuju u igri biti bogato nagrađeni, samo 12 takmičara imali su priliku da se prijave. Među zadrugarima koji su pristali na to bili su Milan Milošević i Filip Đukić.

S obzirom na to da je Milan i te kako informisan o svemu što se u kući dešava, nije mu promakao ni trač da je Filip - koji je iz prethodnih rijalitija zapamćen kao prava seks mašina, mada je u "Zadruzi" vrlo miran - u kući imao s*ks sa jednom zadrugarkom koja je za kratko vreme napustila takmičenje. Odlučio je da oda tajnu da je reč o Anđeli Veštici.

- Filipe, čuo sam jedan trač. Pre mesec dana imao si s*ks sa Anđelom Vešticom. Ona je to nama ispričala one noći kad ste se ljubili, priznala je to meni i Saški - rekao je Milan.

Svi ukućani bili su vidno iznenađeni, iako je poznato da je Anđela u rijalitiju imala ljubavni odnos sa Đeksonom. Filip je navodno bio iznenađen sa izgovorom da se toga ne seća.

- Ja se ne sećam da se to ikad desilo, tako da taj trač nije istinit - priznao je Filip.

Koliko je Filip bio iskren sa odgovorom kojim je priznao da sa Anđelom nije imao apsolutno ništa tokom učešća u najpopularnijem rijalitiju ,,Zadruga", ostaje otvoreno pitanje. Pogledajte kako je izgledao ovaj zanimljiv razgovor:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji