LUNA, IZDRŽI: Cela Zadruga PLAČE! Ovo PISMO je SVE po-ki-da-lo! (VIDEO)

Veliki šef omogućio je Zadrugarima da najbližima pošalju novogodišnje poklone u vidu pisma ili darova, a Luna Đogani je odlučila da se pismom obrati svojoj porodici, a to je izazvalo bujicu emocija.

Luna Đogani nekoliko puta izjavila da je ovo prvi put kako mesecima ne viđa svoju porodicu, odlučila je da se na ovaj način obrati svima koje voli i kaže ono što bi najjradije rekla kad se ugase kamere.

Luna je u dnevnoj sobi dugo razmišljala šta bi mogla da napiše s obzirom na to da je još uvek nesigurna da li će se pismo samo poslati na adresu ili će Veliki šef ipak odlučiti da svoje emocije prvo mora podeliti sa ostalim zadrugarima.

- Mama, tata, Nini, Blanka... Volim vas najviše na svetu! Nedostajete mi previše! Svaki dan mi je sve teži...- napisala je Luna, između ostalog, u potresnom pismu porodici. 

Kako je blogerka započela svoje pismo i da li joj je neko pružio podršku u tim trenucima, kao i šta je još napisala porodici - pogledajte u snimku: 

U nastavku pogledajte i kako je pre neko veče Luna doživela nervni slom.

Nakon što je Miljana saznala kako je Luna reagovala kada je ona otišla na pregled zbog trudnoće, došlo je do sukoba među ove dve zadrugarke. Naime, Luna je tog dana rakla: "Da Bog da se ne vratila".

Miljana je napala Lunu kada je saznala za ovu izjavu, a u raspravu se umešao i Sloba Radanović.

- Ne mogu! Neću! Luda sam! Imam napade panike! Šta sam im ja zgrešila? Šta? Ja sam nečije dete! Mama! Mama, što si me pustila ovde, kada si me ceo život čuvala! Što me pusti ženo ovde - vikala je Luna kroz suze i dodala da više neće da ćuti.

- Slobo, pusti me da pričam šta ja hoću, lakše mi je! Ona zna zašto joj ja ovo kažem, ne optužujem je! Mama! A zašto?! Šta mi je falilo? Imala sam sve u životu - vikala je blogerka.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji