SLOBA DISKVALIFIKOVAN?! Sve zbog KIJE! Opšti haos u Zadruzi - POLUDELI su načisto!

Kako dani prolaze, u "Zadruzi" je situacija sve više napeta a odnosi između zadrugara su dostigli vrhunac netrpeljivosti!

Danas je Veliki šef okupio zadrugare i zadao im zadatak da svako od zadrugara prokomentariše sve ukućena. Samim tim, kada su čuli šta treba da urade - znali su da se neće dobro završiti.

Naime, došao je red na Slobu Radanovića, jednog od svakako najkomentarisanijih učesnika "Zadruge", koji je privukao pažnju na sebe vezom sa Lunom Đogani, iako je i dalje u braku sa Kristinom Kijom Kockar, koja je od nedavno postala ravnopravni učesnik zadruge.

Kada je došao red da kaže mišljenje o svojoj supruzi Kiji, rekao je:

- Kija je dobra osoba, ali i najnamazanija od svih ovde. Ona je snalažljiva, osoba koja bi svakome dala koru hleba. Ima svoje razloge što je ušla u Zadrugu, da li je to novac, ne znam. Ima običaj da bude za stolom drugačlija nego uobičajeno, da me pokrene malo više nego što ume ovako. Ja prema njoj ništa ne osećam, drago mi je da je srećna, da je našla dečka. Ako je neko dira, ja ću da je branim.

Kada je to rekao, ostali zadrugari su ga napali da se folira i da oseća i dalje nešto prema njoj, na osnovu čega je Sloba burno reagovao. Milan Milošević je bio najuporniji u prozivkama. Sloba je u tom trenutku potpuno pukao, jer je Milana smatrao prijateljem, a zatim su krenule gnusne uvrede. Mnogi su očekivali da će ubrzo doći do fizičkog obračuna, ali Sloba je spustio loptu i nije želeo da komentariše ostatak.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji