MA, ŠTA SE TRIPUJEŠ!? Nećete verovati šta je Miki rekao Banetu Čolaku posle TREĆEG ODNOSA SA NADEŽDOM! (VIDEO)

Miki Đuričić i Nadežda Biljić imali su protekle noći po treći put intiman odnos. Ranije, kada je saznao da je došlo do seksa između njih, Bane Čolak se naljutio na svoje cimere. Užičanin je govorio da ne može da veruje šta je doživeo od svog prijatelja i devojke u koju se zaljubio, kao i da ovaj potez smatra velikom izdajom od strane Mikija Đuričića i Nadežde Biljić. Danas popodne o problemima koji su nastali u njihovoj komunikaciji, odlučili su da razgovaraju Miki i Bane. Njih dvojica su se osamili na farmi, a tom prilikom Đuričić je sve vreme govorio kako mu nije jasno zašto se Čolak naljutio na njega.

– Ona je prva rekla da je posle mene htela da ide kod ginekologa, ali da joj je bilo glupo zbog mene. Ja sa njom ne bih progovorio. Ona kaže desilo se. Ona kada bude jela g*vna ja ću nju vređati. Ona je deset dana to znala, sedi sa mnom i ćuti. Videli ste kameru, znali ste da će izaći klip. Da je postavljeno to pitanje, ja ne znam šta bih rekao – govorio je Bane.

Čolak je u nastavku rekao Mikiju kako Nadeždu smatra dobrom osobom sa kojom bi voleo da ostane u kontaktu i nakon što izađe iz rijaliti programa „Zadruga“, dok mu je Miki pričao kako treba da se pomiri sa pevačicom.

– Desilo se, ona žena htela, ja sam hteo. Nema potrebe da ti dramiš, da glumiš neku žrtvu. Ideš kao baba neka od jednog do drugog. Desilo se, pa se desilo. Druže, šta ima ti da se razočaraš? Bane, ja sam ovde bio potreban tebi i Bori, jer ste se zakačili, a meni bilo dosadno. Našao sam dve budale malo da se zezamo – rekao je Miki.

– Glupo je da ti tuguješ, ali sve to što ti zameraš Nadedži i meni radio si i ti. Šta si se istripovao? Mogla je i sa Borom da se iz*ebe! Ona je rekla da ti ja kažem, ne ona. Ne vidim šta je problem da ti ovoliko popi*diš! Ti si krenuo prvi da mafijaš! Druže, Bora ne može očima da te gleda! Bora te smatra budalom. Možda se žena zaljubila u tebe. To je karma. Ja nju nagovaram da bude i sa Borom! To je prava drugarica, nemoj da se tripuješ! – pričao je Đuričić.

Miki Đuričić i Bane Čolak svoj razgovor na ovu temu nastavili su u sobi za rehabilitaciju, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu koji se nalazi u nastavku, ispod ovog teksta.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji