MIKI NAPAO KIJU DA LAŽE, A ONDA JE LUNA PRIZNALA: Sloba još voli Kiju, zaključili smo i zašto! (VIDEO)

Na temu o njihovom braku odlučio je da progovori i ukućanin koji se do sada nije mešao u njihove odnose.

Povrh toga što su mnoge tajne iz njihovog braka otkrivene, Miroslav Miki Đuričić i dalje ima predrasude o Kristini Kiji Kockar pa je prokomentarisao sve nejasnoće o toj situaciji.

- Nelogično je da žena koja četiri puta traži razvod, a onda priča kako ima dečka. Ti si ženo razvedena! A kako mi da znamo da ti nisi sve vreme bila zaljubljena u Andriju? - pitao je Miki.

- A kako ti to znaš? Da sve znaš da ne bi bio sam. A i ne znam kako je onda odjednom nastala ljubav između Slobe i Lune? - rekla je Kija.

- Onda nemoj da pričaš da je Sloba bio razlog što si sada sa Andrijom - rekao je Miki.

Na sve ovo, Luna Đogani dodala je nešto što je uzburkalo javnost i sve prisutne samo jednom rečenicom:

- Okej, Sloba još voli Kiju, zaključili smo to.

Skoro svi ukućani su bili u nedoumici da li je Miki bio u pravu, a činjenica je da je Kija nejasna po pitanju odnosa sa svojim još uvek zakonitim supružnikom s obzirom na to da mu je za veoma kratko vreme našla zamenu i to sa kontraverznim biznismenom Andrijom. Na sve ovo, širi auditorijum je svu pažnju skrenuo ka Luninoj rečenici, a kako vi ovo komentarišete? Video pogledajte u nastavku.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji