ŠOK OBRT: Miki Nadeždi: Pokaži mi koje su ti boje GAĆICE! Ajmo ponovo u ŠTEK i BOG DA NAS VIDI! (VIDEO)

Miki Đuričić i Nadežda Biljić napravili su pravi bum svojim seksom u „Zadruzi“, a sinoć su i sve priznali Banetu Čolaku. Posle svega, oni su opušteno ćaskali, te je Miki u šali predložio Nadeždi da ponovo imaju seks, na šta se ona nasmejala. Koliko su bili opušteni svedoči i to što ju je Miki u jednom trenutku pitao koje su boje njene gaćice na šta je ona bez blama zadigla suknju.

– Mi treba da odemo sad u štek, da overimo ovu svađu – rekao je Miki, a onda su počeli da raspravljaju u kom bi šteku mogli da ponovo seks. – Kad se ne sme, onda je najslađe – istakao je Miki, na šta se Nadežda nasmejala.

Ona je potom otkrila kako se oseća povodom Baneta i istakla da se sa njim nikada neće pomiriti.

– Ja se s njim nikada neću pomiriti. Ti svojim ponašanjem govoriš da je ovo fejk. Rekao si da nemaš osećanja, da sam ružna, šta sad hoćeš. Mene svrbi, ti nećeš da imamo seks. Čovek hoće! Šta ću ja, on se ljubi sa mnom, mazi se sa mnom, imamo lep seks, imamo priču. Rodila se hemija! Ti si taj koji se nama meša u priču – pričala je Nadežda u polu-šali, a Miki je sve to oduševljeno prihvatao i rekao da njih dvoje sada treba da se predstave kao žrtve, i da objasne da se Bane njima umešao u vezu, koja je počela još pre njegovog ulaska u „Zadrugu“. Pogledajte kako je sve ovo izgledalo:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji